Scoala de Soferi Iasi – Categoria A

Școala de șoferi Titi Bas Auto Moto din Iași oferă cursuri de pregătire pentru obținerea permisului de conducere categoria A, care este destinat conducătorilor de motociclete și scutere cu o capacitate cilindrică de peste 50 cm³. Aceste cursuri sunt concepute pentru a ajuta cursanții să-și dezvolte abilitățile de conducere, cunoștințele legale și tehnice necesare pentru a deveni șoferi siguri și responsabili.

Cursurile de pregătire la școala Titi Bas Auto Moto sunt alcătuite dintr-o combinație de cursuri teoretice și practice, care acoperă o gamă largă de subiecte relevante pentru categoria A de permis de conducere. Acestea includ reguli de circulație, siguranța rutieră, tehnica de condus, întreținerea și reparația motocicletelor și multe altele.

În plus, școala de șoferi Titi Bas Auto Moto pune la dispoziția cursanților săi echipamentul necesar pentru cursurile practice, inclusiv motociclete de învățare, echipamente de protecție (cum ar fi cască, mănuși și încălțăminte de protecție), precum și o gamă largă de materiale educaționale, cum ar fi manuale și teste practice.

În final, după ce au parcurs toate cursurile și și-au dobândit experiența necesară de conducere, cursanții vor fi pregătiți pentru examenul de obținere a permisului de conducere categoria A. Școala Titi Bas Auto Moto își propune să ofere o pregătire completă și de calitate pentru viitorii soferi.

 

1 Comment to “ Scoala de Soferi Iasi – Categoria A”

  1. Cotirgasanu Gabriel says :Reply

    Buna ziua. Ma intereseaza sa urmez cursurile pentru obtinerea categoriei A.
    Puteti sa-mi spuneti va rog costul pentru categoria A si durata scolarizarii?
    Multumesc frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *