Despre noi

Instructorii Nostri:

Instructorii Scolii de soferi TITI BAS sunt instructori cu experienta vasta in domeniu, care pun accent pe interesul elevilor sai si care au pasiunea si rabdarea de a obtine ce e mai bun de la elevii sai.
Dedicati profesiei, ei reusesc de fiecare data sa fructifice mijloace de relationare cu toti elevii si au invatat sa inteleaga cum sa abordeze predarea astfel incat sa-i ajute pe cursanti sa-si depaseasca mai usor emotiile si sa-si dezvolte stilul propriu de a conduce.
Datorita stilului profesionist unic de abordare a meseriei, instructorilor de la Scoala de soferi TITI BAS le-au trecut prin maini sute de elevi.

Acte necesare pentru inscriere:

Pentru a va putea inscrie la Scoala de soferi Auto Titi Bas, trebuie doar sa veniti la sediul nostru si sa aduceti un act de identitate sau o copie a actului de identitate (C.I, Pasaport sau Permis de Sedere) apoi puteti incepe cursurile de legislatie.

Pentru a incepe pregatirea practica aveti nevoie de:

  • Fisa consultatie medicala tip
  • Aviz Psihologic – Va recomandam sa obtineti avizul psihologic de la cabinetul din strada Nicolina.
  • Cazier Judiciar
  • Copie dupa permis – Daca aveti deja permisul pentru o categorie si vreti sa obtineti permisul pentru o alta categorie.

Pentru participarea la examen aveti nevoie de:

  • Chitanta Taxei pentru Permis 89 RON – Achitata la CEC
  • Taxa de examinare – iar daca sunteti la a 4-a examinare trebuie sa platiti taxa de –
  • Pentru Redobandirea Permisului Auto – Taxa de – daca ati avut permisul anulat si faceti scoala de soferi din nou.

Scoala de soferi auto TITI BAS

Este infiintata in anul 2012 de catre Titi Basalic, administratorul scolii care este si instructor autorizat cu experienta, asigurand scolii un grad de promovabilitate foarte ridicat. Desfasuram cursuri de pregatire in vederea obtinerii permisului de conducere pentru categoriile AM, A2, A, B, C, CE , bazandu-ne pe experienta acumulata in timpul pregatirii a sute de elevi. Scoala de soferi auto TITI BAS este localizata pe Bld. Nicolae IORGA, (langa Pasajul Nicolina, vis-a-vis de fostul Bazar), fiind usor de gasit si de ajuns si cu mijloacele de transport in comun (Tramvaiul 11, Autobuzele 19, 30, 30B)

Scolarizam elevi in vederea obținerii permisului de conducere categoriile C, CE

Precum si pentru obtinerea atestatului profesional pe camion MERCEDES Atego 15t cu remorcă tandem. Deasemenea, oferim un pret decent si real existand posibilitatea de plata in rate a scolii, instructajul desfasurandu-se in functie de programul si disponibilitatea elevului. Ne ocupam in permanenta de imbunatatirea calitatii serviciilor pe care le oferim elevilor nostri, adaptandu-ne la cele mai noi reglementari in domeniu si la cele mai noi metode de transmitere a cunostintelor aplicate in tarile europene. Daca vreti sa va convingeti singuri, va asteptam la sediul Scolii de soferi TITI BAS. Nu ezitati sa ne contactati! Va asteptam!

Seriozitate

Experienta acumulata in timpul pregatirii a sute de elevi, si atentia exclusiva asupra acestuia, scoala noastra detine cele mai inalte standarde de pregatire bazate pe cooperare si respect, scopul nostru final fiind reusita elevului din prima incercare.

Profesionalism

Experienta acumulata in timpul pregatirii a sute de elevi, si atentia exclusiva asupra acestuia, scoala noastra detine cele mai inalte standarde de pregatire bazate pe cooperare si respect, scopul nostru final fiind reusita elevului din prima incercare.

Performanta

Performanta Scolii Auto Titi Bas este dovedita de rata mare de promovabilitate de 60% (care este foarte ridicata, in special in randul fetelor), dovedind astfel profesionalismul si experienta instructorilor nostri si al intregului personal al scolii noastre.

Scoala de soferi Titi Bas Auto din Iasi este una dintre cele mai populare scoli de conducere din zona, cunoscuta pentru serviciile de calitate oferite si pentru instructorii special pregatiti. Aceasta ofera pregatire pentru obtinerea categoriilor de permis de conducere A, B, C si D, precum si pentru categoria profesionala.

Profesionalismul este unul dintre punctele forte ale scolii de conducere Titi Bas Auto din Iasi. Acesta se reflecta in serviciile de inalta calitate oferite, in instructorii special pregatiti si in cursurile teoretice si practice adaptate fiecarui nivel de pregatire. Astfel, atat cei care au experienta in conducere, cat si cei care nu au avut niciodata un permis de conducere pot beneficia de serviciile oferite de aceasta scoala.

Instructorii special pregatiti sunt un alt aspect important al scolii de conducere Titi Bas Auto din Iasi. Acestia au experienta vasta in conducere si sunt specializati in predarea cursurilor teoretice si practice. In plus, instructorii sunt foarte rabdatori si intelegatori, astfel incat elevii pot invata intr-un mod placut si relaxat.

Cursurile teoretice oferite de scoala de soferi Titi Bas Auto sunt adaptate nevoilor fiecarui elev. Acestea sunt sustinute de instructori specializati si includ lectii interactive si informatii relevante privind regulile de circulatie, semnele de circulatie si alte aspecte importante ale conducatorilor auto. Cursurile practice sunt, de asemenea, personalizate si se desfasoara in masini moderne, dotate cu toate echipamentele necesare pentru o experienta de conducere completa.

In plus, scoala de soferi Titi Bas Auto din Iasi ofera si pregatire pentru categoria profesionala de permis de conducere. Aceasta pregatire este oferita de instructori specializati si se adreseaza celor care doresc sa obtina permisul de conducere pentru vehicule de transport de marfa sau de persoane.

Pentru a-si asigura succesul in cariera, conducatorii auto trebuie sa fie bine pregatiti si sa aiba experienta vasta in conducere. Scoala de soferi Titi Bas Auto din Iasi ofera cursuri adaptate nevoilor fiecarui elev, precum si instructori specializati si experienta vasta in conducere. In plus, scoala de soferi Titi Bas Auto din Iasi ofera servicii de calitate, astfel incat elevii sa fie pregatiti pentru viitorul lor in calitate de conducatori auto.

In concluzie, daca esti in cautarea unei scoli de conducere care sa iti ofere servicii de calitate si instructori special pregatiti, scoala de soferi Titi Bas Auto din Iasi este alegerea potrivita pentru tine. Indiferent de nivelul de pregatire, vei gasi aici cursuri adaptate nevoilor tale, astfel incat sa poti obtine permisul de conducere si sa fii pregatit pentru orice situatie pe drumurile publice.